Docenten BIBOB Academie enthousiast over software Noctua

In gesprek met docenten Frank Rovers en Ries Kniest.

Noctua werkt alweer ruim twee jaar samen met de BIBOB Academie. Sinds 2021 wijzen docenten Frank Rovers en Ries Kniest van de BIBOB Academie de cursisten op de mogelijkheden van de software van Noctua. En de software valt in goede aarde, bij de docenten én bij de cursisten. Lees meerArtikel uit delimburger.nl - Zaterdag 16 oktober 2021


Bekijk ArtikelPartnermiddag Bibob-Academie

Op vrijdag 10 september 2021 werd de slogan van de Bibob-academie “alles voor Bibob onder één dak” letterlijk genomen tijdens onze partnermiddag in Vught. Mooi om elkaar, na een lange noodgedwongen digitale periode i.v.m. de coronamaatregelen, eindelijk (weer) eens fysiek te ontmoeten. Na mooie presentaties van een ieder werd na afloop nog gezellig na geborreld en meerdere plannen gesmeed voor een nog verdergaande samenwerking. Hierbij een sfeerimpressie!

Bekijk VideoSamenwerking met Noctua

De Bibob-academie (Ries Kniest en Frank Rovers) heeft haar vleugels uitgeslagen en is de samenwerking aangegaan met Noctua met Horst Streck (links op de foto) als CEO. Lees meer..

Lees meerUitzending Onderweg naar de regio van 28-2-2021

ONRS3A05 Bibob Academie DEF on Vimeo

Bekijk VideoBibob en bouw

De Wet bevordering integriteitsbeoordelingen door het openbaar bestuur – kortweg Wet Bibob – is ook van toepassing op onder andere omgevingsvergunning activiteit bouw (hierna bouwvergunningen).

Lees MeerBibob Academie en Graydon

In dit webinar vertellen Ries Kniest en Frank Rovers, beiden Bibob specialist en de oprichters van de Bibob Academie, u alles over de wetswijzing rondom de Wet Bibob (1e en 2e tranche). www.graydon.nl

Bekijk Video